The Saboteur
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
The Saboteur
Saboteur este o poveste sumbra de razbunare ce are loc in contextul Rezistentei Frantei aflate sub ocupatie in 1940. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Sean Devlin, un irlandez cu inima de aur si pumni de otel, porneste pe calea razbunarii impotriva nazistilor care au distrus tot ce ii era mai drag. Sean poarta un razboi personal impotriva nazistilor si joaca dupa propriile reguli.(c) 2009 Electronic Arts Inc. Saboteur, EA, logoul EA, Pandemic si logoul Pandemic sunt marci comerciale sau marci comerciale înregistrate ale Electronic Arts Inc. în SUA si/sau alte tari. Toate drepturile rezervate. Hands-On Mobile si logoul Hands-On Mobile sunt marci comerciale ale Hands-On Mobile, Inc.TM (c) 2009 Hands-On Mobile, Inc. Toate drepturile rezervate.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
The Saboteur
The Saboteur
The Saboteur

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.