Zombie Chase
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
Zombie Chase
Orasul are nevoie de tine, Cowboy. Esti atacat si acest oras nu e destul de mare pentru tine si acesti zombi terifianti. Vei experimenta atacuri ale zombilor si trebuie sa colectionezi diferite arme si sa inveti cum sa le folosesti astfel incat sa supravietuiesti. Esti doar tu fata in fata cu zombie in acest joc cu tematica inspirata din Vestul Salbatic si doar tu poti salva orasul. Afla cum poti sa invingi zombie in cele peste 32 nivele pline de actiune ce au loc atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. E timpul sa distrugi niste zombi!
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Zombie Chase
Zombie Chase
Zombie Chase

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.