I-play Bowling Android HD
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
I-play Bowling Android HD
Distreaza-te cu bowlingul oriunde si oricand, cu I-play Bowling! I-play bowling te duce pe pista si iti pune in mana bila de bowling. Foloseste-ti talentul pentru a controla viteza, rotirea si unghiul bilei. Creeaza-ti avatarul si perfectioneaza-ti jocul impotriva diferitilor adversari IA, fiecare cu propriul sau stil de bowling unic. Opteaza pentru un joc perfect sau joaca turnee pentru a castiga trofee si a debloca surprize extraordinare. Ia acum I-play bowling si intra in joc! 2010 Publicat de I-play, marca comerciala si nume comercial al Digital Bridges Ltd. Realizat de Super Happy Fun Fun. Toate drepturile rezervate.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
I-play Bowling Android HD
I-play Bowling Android HD
I-play Bowling Android HD

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.