Premier League Snooker
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
Premier League Snooker
Premier League Snooker te va introduce in cel mai complet joc mobil de snooker, aducandu-te fata in fata cu cele mai sonore nume ale snookerului mondial: Ronnie O'Sullivan, Stephen Hendry, John Higgins, Ding Junhui si altii! Te vor uimi masa reprodusa cu fidelitate, bilele si iluminarea realista a mesei, simularea perfecta a miscarii si IA. Cu sistemul nostru de comenzi usor de invatat, iti vei face repede drum catre prima suta de puncte. Poti chiar sa salvezi jocul si sa-l arati prietenilor! La fel cum poti juca un meci rapid impotriva oricarui adversar sau chiar impotriva prietenilor, poti juca si in turneul Premier League Snooker. Infrunta-te cu Rocket si prietenii intr-o liga de tip "fiecare joaca cu fiecare" si numai primii patru clasati se vor califica in semifinale. Ai stofa ca sa ajungi in finala si sa devii campion in Premier League Snooker?
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Premier League Snooker
Premier League Snooker
Premier League Snooker

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.