Table Tennis Star
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
Table Tennis Star
Table Tennis Star este o noua ramura a titlurilor sportive 3D care te conduce in lumea plina de adrenalina si cu ritm rapid a tenisului de masa. Jocul surprinde esenta sportului din lumea reala si prezinta jucatorilor un mod de joc simplu, atractiv si mai presus de toate un mod de joc amuzant. Poti alege dintr-un grup de 12 personaje si iti poti lua paleta si mingea prin lume in Europa, U.S. sau China. Sunt 3 moduri de joc atractive pe care le poti juca ore intregi. Joaca individual Potrivire Rapida pentru acele momente scurte de joc sau Modul Provocare pentru a-ti ataca adversarii. Si pentru cei mai inversunati jucatori, Provocarea Turbo poate fi deblocata pentru a-ti testa la limita calitatile, deci nu fi surprins daca palmele tale vor transpira cand joci. Ai ceea ce-ti trebuie pentru a fi un star al tenisului de masa? COPYRIGHT (C) PLAYER ONE LTD.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
Table Tennis Star
Table Tennis Star
Table Tennis Star

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.