World Championship Pool 09
  • Pret: 2,963 EUR (TVA inclus)   Credit PrePay: 2,49 EUR
World Championship Pool 09
Noul joc oficial Campionatul Mondial de Biliard te duce in inima bataliei pentru coroana de campion mondial. Concureaza impotriva a 32 dintre cei mai buni jucatori mondiali. In modul Arcada, intra in lupta pentru medalia de bronz, argint sau aur. In modul Campionat, alege-ti regulile si participa la un concurs cu eliminari ca sa afli cine este cel mai bun. Cu cat joci mai mult, cu atat jucatorul tau devine mai bun. Include noul mod Paseaza si Joaca! (c) Blade Interactive Studios 2008. Numele jucatorilor si imaginile sunt utilizate sub licenta. (c) 2008. Publicat de I-play. Toate drepturile rezervate. I-play este o marca comerciala si un nume comercial al Oberon Media, Inc. si al filialelor sale.
ppy1

măreşte imaginea

Scanează acest cod cu una din aplicaţiile Bee Tag sau ScanLife pentru a descărca jocuri din Portalul Orange pe mobil.
comanda jocul pentru telefonul tau.
World Championship Pool 09
World Championship Pool 09
World Championship Pool 09

cum procedezi


  • selecteaza modelul de telefon pe care-l folosesti, introdu numarul tau de telefon si codul de securitate afisat
  • dupa confirmare, vei primi pe telefon un mesaj gratuit cu un link wap pentru a-l accesa
  • vei ajunge intr-o pagina wap din portalul Orange pe mobil unde poti plati si descarca jocul ales
  • dupa descarcare, nu uita sa salvezi jocul intr-unul dintre folderele telefonului tau

Accesul wap va fi tarifat in functie de planul de date activat.

important


Pentru a descarca un joc din portalul Orange pe mobil este necesar sa ai un telefon compatibil wap si serviciul si setarile wap activate. Pentru aceasta, apeleaza *100# (serviciul Self Care) si urmeaza instructiunile. Vei primi un mesaj scris cu setarile wap pe care trebuie sa le salvezi si sa le activezi din meniul corespunzator serviciilor de date al telefonului tau.
In functie de modelul telefonului, este posibil ca mesajul cu linkul wap sa nu fie afisat automat pe ecran. In acest caz, trebuie sa accesezi browserul wap din meniul telefonului pentru a vedea mesajul primit.

Portalul Orange pe mobil


De asemenea, poti comanda orice joc si direct de pe telefonul tau mobil. Intra in portalul Orange pe mobil la Jocuri, alege jocul preferat, confirma cumpararea si apoi descarca-l pe telefon.